Един цифров ключ за много марки

SingleKey ID предлага удобен достъп до уебсайтове, магазини, приложения и услуги от много различни марки с едно единствено влизане.

Нашите партньори

За SingleKey ID

SingleKey ID е платформа за цифрова идентичност, която ви позволява да имате достъп до различни предложения на партньорски компании, като уебсайтове, магазини, приложения и услуги, с едно единствено влизане. SingleKey ID ви позволява да влизате в много онлайн предложения на нашите партньорски компании само с едно потребителско име, така че вече няма да ви се налага да запомняте множество пароли и потребителски имена.

Вашите предимства с SingleKey ID

SingleKey ID предлага много предимства с едно единствено влизане.

Защита

Идентификаторът SingleKey ID отговаря на най-високите стандарти по отношение на защитата и сигурността на данните.

Удобство

Входът в SingleKey ID ви позволява достъп до постоянно нарастващ набор от уебсайтове, магазини, приложения и услуги от нашите партньори.

Експертиза

Екипът, който стои зад SingleKey ID, има дългогодишен опит в свързания свят.

Партньорство

SingleKey ID предлага постоянно разрастваща се мрежа от партньори, които улесняват достъпа ви до уебсайтове, магазини, приложения и услуги.

Контрол

SingleKey ID ви дава възможност да наблюдавате и управлявате личните си данни без усилие.

Готови ли сте да започнете работа с SingleKey ID?

Отидете и проверете колко лесно и интуитивно е да използвате нашия продукт.

FAQ

Защо трябва да използвам SingleKey ID?

SingleKey ID ви позволява да влизате в много онлайн оферти на партньорски компании само с едно потребителско име, така че вече няма да ви се налага да запомняте множество пароли и потребителски имена.

Какво трябва да знам, когато преминавам към SingleKey ID?

Ако преди това сте се регистрирали в приложение на партньорска компания, което сега предлага SingleKey ID като нова опция за вход, моля, не забравяйте да използвате същия имейл адрес при преминаването.

Каква е връзката между SingleKey ID и техните партньорски компании?

SingleKey ID се използва от партньорски компании, за да позволи на клиентите да влизат в техните уебсайтове и приложения. За повече информация, моля, разгледайте нашите Условия за ползване.
Прочетете повече